Zadels

Naast dat ik mij voornamelijk focus op het passen en aanpassen van zadels die al in het bezit zijn van de klant, of zadels die de klant zelf heeft uitgekozen en wilt passen heb ik zelf ook een aantal zadels in de verkoop. De merken die ik verkoop zijn Tekna en Wintec, beide hebben een verwisselbaar kopijzer en zijn in verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar.

wintec_logo Wintec is de nummer 1 in synthetische zadels. De zadel zijn door het EASY – CHANGE Fit Solution systeem ruim aanpasbaar. Dit systeem bestaat uit de verwisselbare kopijzers en RISER systeem, hiermee is het zadel goed in balans te maken. Alle Wintec zadels die door Edelweiss Saddlery                                                                   worden verkocht hebben het CAIR systeem. Het CAIR systeem zorgt voor                                                                      een goede drukverdeling en vormt naar de rug van het paard.

Dressuur Wintec 500 HART zwart & bruin 16,5 – 18 ” verstelbaar kopijzer  €700 cair500dressage-black

Dressuur Wintec Wide HART zwart 17″ – 18″ verstelbaar kopijzer XW – 4XW  €1080

Veelzijdigheid Wintec 500 HART zwart & bruin 16,5″ – 18″ verstelbaar kopijzer  €665

 

Naast deze modellen kunnen ook alle andere modellen worden besteld. Voor meer informatie over deze zadels kunt u naar www.wintec-saddles.com

1062_dcf6b3dcade91f07a834277b511b8b5b60676921

 Tekna is de ultieme illusie. Tekna produceert een complete lijn harnachement vervaardigd van synthetisch materiaal. Dit innovatieve materiaal is nauwelijks te onderscheiden van echt leder. Het materiaal geeft grip, is uiterst comfortabel voor zowel paard als ruiter en is bijzonder onderhoudsvriendelijk en betaalbaar. Daarnaast is de Le Tek lijn overtrokken met leer en geeft hierdoor nog meer grip.

 tekna-s-line-dr

Dressuur S8 Zwart & Bruin 16,5″ – 18″ verstelbaar kopijzer €750

Dressuur LeTek Zwart 16,5″- 18″ / Bruin 17,5″ verstelbaar kopijzer €920

De Wintec en Tekna zadels worden met een standaard kopijzer geleverd, Medium voor Wintec en Medium/Wide voor Tekna. Indien een andere maat nodig is wordt er €27 voor het andere kopijzer berekend, het standaard kopijzer krijgt u er sowieso bij. Bij de Wintec zadels krijgt u, indien nodig, 1 paar inlages van het RISER systeem cadeau. Mochten er meer inlages nodig zijn dan wordt er €12,50 per paar berekend voor de 4 mm of 8 mm versie en €15 voor de 12 mm en 16 mm versie.

———————————————————————-

 Momenteel heb ik ook een aantal nieuwe zadels liggen die voor een leuke prijs weg mogen, deze zijn van een collega die stopt met haar werk.

Deze kan ik bij interesse altijd meenemen naar een pasconsult.

Thorowgood T8 Dressuur High Wither 17,5” zwart van €845 voor €550

Zaldi New Kent Dressage 17” / boommaat 32 zwart van €1450 voor €800

Opzoek naar tweedehands?

Ik werk samen met Nancy van www.ngzadels.nl! Zij heeft een grote collectie van ex demo en test zadels welke ik kan komen passen (let op, de zadels liggen bij Nancy niet bij mij).

Voor meer informatie of vragen kan er altijd gemaild of gebeld worden.