Zadels

Naast dat ik mij voornamelijk focus op het passen en aanpassen van zadels die al in het bezit zijn van de klant, of zadels die de klant zelf heeft uitgekozen en wilt passen heb ik zelf ook een aantal zadels in de verkoop. Zelf verkoop ik Wintec, soms heb ik ook nog andere merken liggen.

wintec_logo Wintec is de nummer 1 in synthetische zadels. De zadel zijn door het EASY – CHANGE Fit Solution systeem ruim aanpasbaar. Dit systeem bestaat uit de verwisselbare kopijzers en RISER systeem, hiermee is het zadel goed in balans te maken. Alle Wintec zadels die door Edelweiss Saddlery                                                                   worden verkocht hebben het CAIR systeem. Het CAIR systeem zorgt voor                                                                      een goede drukverdeling en vormt naar de rug van het paard.

Dressuur Wintec 500 HART zwart & bruin 16,5 – 18 ” verstelbaar kopijzer  €825

Dressuur Wintec Wide 500 HART zwart 17″ – 18″ verstelbaar kopijzer XW – 4XW  €950

Veelzijdigheid Wintec 500 HART zwart & bruin 16,5″ – 18″ verstelbaar kopijzer  €775

 

Bovenstaande modellen heb ik als pasmodel liggen, naast deze modellen kunnen ook alle andere modellen worden besteld. Voor meer informatie over deze zadels kunt u naar www.wintec-saddles.com

De Wintec zadels worden standaard met een medium kopijzer geleverd. Indien een andere maat nodig is wordt er €30 voor het andere kopijzer berekend, het standaard kopijzer krijgt u er sowieso bij. Bij de Wintec zadels krijgt u, indien nodig, 1 paar inlages van het RISER systeem cadeau. Mochten er meer inlages nodig zijn dan wordt er €15 per paar berekend.

Daarnaast heb ik alles in huis om uw eigen Wintec zadel aan te passen.

———————————————————————-

 Momenteel heb ik ook een aantal tweedehands zadels:

Kieffer Dressuur ouder zadel maar prima boom, nieuwe vulling en nieuw V web singelsysteem, medium boommaat, bruin leer €195

Wintec 500 Veelzijdigheid Cair Zwart 17,5″ uit 2017 €325